Direktlänk till inlägg 16 oktober 2007

Lägenhetskontrakt!!

Av Lena - 16 oktober 2007 08:47


Idag ska vi skriva kontrakt på lägenheten, vi fick den till slut även om vårt sista bud på den bjöds över och vi trodde vi inte hade någon chans så blev det så! Den som lagt högsta bud hade sedan en massa krav på säljaren som han inte kunde ställa upp på så det blev vi jippi! Har inte bott i lägenhet på över 20 år, det kommer många tankar i huvudet, låg igår i sängen innan jag skulle sova och möblerade nya lägenheten och funderade över vad vi kan ta med dit, nu har vi 6 rum och då blir det 4, mycket måste också slängas så jag måste nu göra som Ruth, sortera i kartonger och åka till Läkarmissionen med en massa saker! Mäklare måste också komma hit och värdera huset och fotografera för annons m m, samtidigt så håller vi på och säljer mammas lilla 3:a då hon ska flytta till ett gruppboende 1 november, där har hon bara 1 rum med pentry och badrum så det finns att planera och tänka på vill jag lova :o)

 
 
agge

agge

16 oktober 2007 09:08

Grattis till lägenheten. Vad kul att flytta. Det är alltid roligt att komma till något nytt. Men jag förstår att det kommer att kännas konstigt att bo i lägenhet efter så många år i villa.

kram

http://agges.bloggagratis.se

 
Helene

Helene

16 oktober 2007 10:15

Jätte grattis till lägenheten, hoppas det blev den du helst ville ha...jobbigt att sälja hus, det är ju några turer innan allt är klart men det är ju så roligt och spännande också.

Kramen

http://helenes.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

16 oktober 2007 21:56

Grattis till nya lägenheten. Jag förstår att det är mycket att fundera över nu och att du möblerar i stället för att sova.
Hoppas att det kommer att gå bra att sälja av huset också.
Kram Ingrid

http://dagbok.stenstugu.com

 
Ruth

Ruth

17 oktober 2007 09:43

Bugar och grattar till kommande årens boende! Tänk så skönt att slippa alla måsten med hus, vad du får tid över till det som är roligt, slippa gräsklipp, snöskottning, ja, alla dessa måsten som förpliktar med hus. Blir riktig avis, vill också flytta från mina 200 kvadrat med hel källare, inte roligt med alla dessa rum att städa. Ännu en gång GRATTIS !!

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Barbro F

17 oktober 2007 18:29

Det blir väl trevligt med lite förnyelse trots allt jobb en flytt innebär. Var finns er nya bostad i Västerås? Hoppas att försäljningen av villan går smärtfritt! Lycka till!

 
Annette

Annette

20 oktober 2007 11:00

Grattis, vännen,du kommer säkert att stortrivas i lägenhet, jag har själv flyttat från stort hus till mindre lägenhet och det har funkat så fint.
Ha en skön helg.
Kram,
Annette

http://annette.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

20 oktober 2007 14:52

Tråkigt kompis att du lägger dina sidor på is, men förstår dig. Hinner man inte så ta en paus. Låt sidorna ligga kvar på nätet, det känns inte så tomt då när man kan skriva en rad i gästbok och kommentarer. Lycka till med allt du har framför dig !
Kram vännen / Ruth

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Jenn

Jenn

22 oktober 2007 15:55

Forstår at du legger sidene dine på is så lenge,noen ganger rekker/hinner en bare ikke med alt.Lykke til med alt Lena,blir nok bra til sjuende og sist:))
KRAM.

http://jenn-k.com/blog.htm

 
Ingen bild

HS

16 oktober 2008 08:34

Gjorde samma som er flyttade ifrån hus 6 rum o kök till 4 rum o kök , tror vi slängde eller gav till rödakorset 3 fulla släpvagnar . Lycka till med nya boendet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Ovido - Quiz & Flashcards