Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Lena - 22 maj 2009 21:59


När jag  hälsade på hos Ruth ikväll (se länkar) så hittade jag detta ljus och mycket gripande ord om systern som drabbats av svår cancer, har själv några släktingar som drabbats hårt, tänker då framför allt på min brorsdotter Anna som drabbades av en svår hjärntumör som 9-åring och gick igenom massor med urjobbiga behandlingar, hon lever idag ett bra liv med vissa begränsningar men är en mycket stark och klok tjej, har själv också drabbats av bröstcancer dock av en lindrig form men vet att det är mycke svårt att stå bredvid och inte kunna göra något för den drabbade och familjen förutom sånt som känns som småsaker!! Känner med Ruth och hennes familj!

Håll detta ljus i cirkulation. Även om det bara är en som kopierar så håller du lågan brinnande. Detta görs till minne av alla som drabbats av cancer. Ett ljus förlorar inget genom att tända ett annat ljus.

Låt detta ljus brinna !

Av Lena - 22 maj 2009 09:09


Hittade ett bra sätt att SMS:a på nätet, lättare att skriva in där, tycker det är svårt att skriva in text på mobilen med de små knapparna!


Skicka gratis SMS här!

Ovido - Quiz & Flashcards